Naprakész és profi

Tüdőgyógyászati problémám miatt nehezen mozdulok ki itthonról, így kézenfekvő volt a távorvosi vizsgálat.  Állapotomra való tekintettel a doktornő javasolta nekem az AioCare távdiagnosztikai spirométert. Nagyon praktikus, meg vagyok elégedve vele ár-érték arányban, de  ami a legfontosabb, hogy doktornőnek rögtön el tudom küldeni a mérési eredményeimet. 
Köszönöm a szakmai hozzáállást! 

Modern és praktikus

24 órás vérnyomásmérést javasolt a kardiológusom, ezért kerestem fel a Távorvosi központot. Gyors és precíz csapat, a műszert másnap igénybe vettem, az asszisztens hölgyek felhelyezték, másnap levették. Jó szolgáltatás, köszönöm :) 

Megnyugtató és szakmailag tapasztalt

Hónapok óta tartó  onkológiai fájdalommal kerestem fel Pádi doktornőt. A fájdalmaim miatt nem tudok könnyen kimozdulni. Nagyon hálás vagyok a doktornőnek a távkonzultációért, megnyugtató volt a szakmai véleménye, Az asszisztensek is kedvesek voltak, interneten keresztül juttatták el a receptet :) 

Pozitív csalódás

Szélessy doktornő szakmai tudásához kétség sem fér. Eleinte aggódtam, hogy telefonon keresztül tud-e nekem megfelelő tájékoztatást adni a doktornő, de a leleteimet elküldtem interneten, így azokat át tudta a vizit előtt nézni, majd ennek fényében megtatottuk a távkonzultációt. Összességében pozitívan csalódtam, elégedett vagyok! 

Szívesen ajánlom ismerőseimnek. :)

Prima Medica

Prima Medica Egészséghálózat