Kivizsgálás

TÁVKivizsgálás

Távorvosi Központ Létrehozva: 2020.11.19 Módosítva: 2021.01.29

Sok esetben előfordulhat, hogy az Ön egészslge érdekében a szakorvos olyan vizsgálatot ír elő, mely akár 24-72 órán át tartó folyamatos monitorozást igényel. Természetesen ezekben az esetekben sem mindenképpen szükséges befeküdni egy kórházba.

A távkivizsgálás elérhetővé teszi az Ön számára a vizsgálati lehetőséget anélkül, hogy Önnek meg kellene vásárolni az eseteknként sok 100.000 Ft-ba kerülő orvosdiagnosztikai készülékeket. 

Vegye igénybe Távkivizsgálási szolgáltatásunkat, melynek köszönhetően Ön hazaviheti a szükséges orvosdiagnosztikai eszközt. A készülék beüzemelésében aszsisztenseink  és orovsaink által lektorált betegtájékoztatóink állnak a rendelkezésére. A monitorozási idő alatt telefonon tudja szakorvosainkkal, asszisztenseinkkel tartani a kapcsolatot. A mérési eredmények kiérétékelésében szakképzett orvosaink állnak rendelkezésére. 

TávkivizTávkivizsgálás, orvosi műszer, Távorvosi Központ sgálási szakterületeink 

  • Tüdőgyógyászat
  • Kardiológia

Elérhető távkivizsgálási eszközök

Hogyan zajlik a távkivizsgálás?

Foglaljon online, vagy telefonon időpontot a vizsgálatra az Online időpontoglalás menüpontban, vagy a +36 70 621-0783-as telefonszámon. A leegyeztetett időpontban aszsisztenseink segítenek a készülék beüzemelésében. A vizsgálati idő (akár 1 hét) letelte után fáradjon vissza a rendelőbe, hogy a készüléket levehessük Önről és a letétet visszaadjuk. Az eredmények kiértékelésében szakorvosaink állnak segítségére. 

 

Prima Medica

Prima Medica Egészséghálózat