Withings BPM Core - intelligens vérnyomásmérő

Távorvosi Központ Létrehozva: 2020.12.04 Módosítva: 2021.01.29

Withings BPM Core egy okos vérnyomásmérő, mely EKG-ként és sztetoszkópként is funkcionál. 

A Withings BPM Core nem csak egy okos vérnyomásmérő. Ez a készülék egyszerre méri a vérnyomást, a pulzust, funkcionál EKG-ként, illetve digitális sztetoszkópként. 

Technológia és egészségmegőrzés 

Whithings BPM core - intelligens vérnyomásmérő - Távorvosi Központ

A Whithings BPM core használata által otthona kényelmében monitorozhatja szívegészségügyi állapotát. A csúcstechnológiás szenzoroknak hála a készülék pontosan állapítja meg a vérnyomásunkat és pulzusunkat, valamint jelzi egy esetleges érrendszeri betegség meglétét. Az EKG, és a digitális sztetoszkóp funkció még precízebbé teszi otthoni egészségmenotorozó eszközét. 

Vérnyomásmérés, monitorozás

Köztudott, hogy a "néma gyilkosnak", azaz a hipertóniának (magas vérnyomás), nincsen jellemző tünete, ellenben az esetek döntő többségében -amennyiben nem sikerül idejében diagnosztizálni- súlyos szívbetegséghez, esetenként stroke-hoz vezethet az állapot. 
Whithings BPM core - intelligens vérnyomásmérő képes otthonunk kényelmében felismeri a problémát, és megoszthatjuk eredményeinket kezelőorvosunkkal, kardiológusunkkal. 

EKG

A Whithings BPM core - intelligens vérnyomásmérő orvosilag igazolt EKG-méréseket végez, köszönhetően a két beépített elektródájának. 

Szívbillentyű-betegség felismerése

A készülékbe szerelt precíziós sztetoszkóp speciális pulzusfrekvenciákat észlel. Ez, a kardiológusok által kifejlesztett technológia felismeri a lehetésges rendellenességeket, jelezvén ezzel a leggyakoribb szívbillentyű-elégtelenség kockázatát. 

 

Prima Medica

Prima Medica Egészséghálózat